Indoor ski

Alt om sport og ski

Generelt

Oplev Storebælt på egen hånd – Køb din billet her

Storebæltsbroen er et imponerende ingeniørværk, der strækker sig over 18 kilometer og forbinder Sjælland og Fyn. Når du krydser broen, har du mulighed for at nyde den smukke udsigt over Storebælt i dit eget tempo. Tag dig god tid til at betragte de høje pyloner, som bærer broens dæk, og lad dig fascinere af konstruktionens elegante design. Hvis du ønsker at lære mere om broens historie og tekniske detaljer, kan du downloade en audioguide til din smartphone og lytte til den undervejs. På den måde kan du selv bestemme, hvor meget tid du vil bruge på at udforske dette imponerende byggeri.

Undgå trængsel og køer – bestil din billet online

Ved at bestille din billet online undgår du at stå i kø ved broens betalingsanlæg. Få din billet til Storebælt her og nyd en smidig og stressfri oplevelse, når du krydser Storebælt. Du kan nemt købe din billet hjemmefra og spare tid på din rejse.

Få adgang til fantastiske udsigter over Storebælt

Oplev de fantastiske udsigter over Storebælt fra Storebæltsbroen. Broen, der forbinder Sjælland og Fyn, tilbyder spektakulære panoramaudsigter over det smukke danske farvand. Gå eller cykl over broen og nyd den friske havluft og de imponerende udsigter over Storebælt. Brug din billet til at udforske broen i dit eget tempo og få et helt unikt perspektiv på dette ikoniske danske landskab.

Planlæg din rejse i god tid med vores billetservice

Når du planlægger din rejse over Storebælt, anbefaler vi, at du køber din billet i god tid. Vores billetservice giver dig mulighed for at reservere din plads på færgen i forvejen, så du kan være sikker på, at du kommer med den afgang, der passer bedst til dine planer. Bestil din billet online, og du vil modtage den digitalt, så du nemt kan vise den frem, når du ankommer til færgeterminalen. På den måde kan du nyde en sorgfri og stressfri rejse over Storebælt.

Opdag de skjulte perler langs Storebæltskysten

Storebæltskysten byder på en række skjulte perler, som er værd at opdage på egen hånd. Gå på opdagelse i de små, charmerende fiskerlejer, hvor tiden synes at stå stille. Besøg de idylliske havnemiljøer og nyd den autentiske atmosfære, som kun lokale kender til. Oplev den smukke natur langs kysten, hvor du kan vandre ad snoede stier og lade blikket glide ud over det blå hav. Tag en tur til de små øer, der ligger som perler i Storebælt, og mærk den rolige, afslappede stemning. Uanset om du vælger at udforske Storebæltskysten til fods, på cykel eller i bil, vil du opdage en række skjulte skatte, som giver dig en unik og uforglemmelig oplevelse.

Nyd rejsen over Storebælt uden stress og bekymringer

Rejsen over Storebælt er en fantastisk oplevelse, som du kan nyde i dit eget tempo. Når du køber din billet, kan du slappe af og lade dig føre over det smukke stræde uden at bekymre dig om trafik eller tidspres. Nyd udsigten over det blå vand, de grønne enge og de imponerende broer, mens du sidder behageligt i færgens kabine. Denne afslappende rejse giver dig mulighed for at slappe af, tænke over dagens begivenheder eller blot nyde øjeblikket. Lad dig henføre af naturens skønhed og nyd den fredelige rejse over Storebælt i dit eget tempo.

Lær om Storebæltsbroens spændende historie

Storebæltsbroen, som blev indviet i 1998, er et af Danmarks mest imponerende ingeniørværker. Broen spænder over 18 kilometer og forbinder Sjælland og Fyn, hvilket har revolutioneret transporten mellem øst og vest i Danmark. Broens konstruktion er et teknisk mesterværk, som har krævet omfattende planlægning og innovativ tænkning. Undervejs i din rejse over Storebæltsbroen kan du beundre de imponerende pyloner, som når 254 meter op i luften, og de 6.600 tons tunge kabler, der holder broen på plads. Lær mere om broens spændende historie og dens betydning for Danmark ved at besøge udstillingen på Storebæltscentret.

Oplev Storebælt på en ny og unik måde

Storebælt tilbyder en række spændende oplevelser, som du kan opleve på en helt ny og unik måde. Tag en tur på den imponerende Storebæltsbroen og nyd den fantastiske udsigt over det storslåede landskab. Udforsk de historiske fæstningsanlæg på Sprogø, og lær mere om områdets rige kulturarv. Eller oplev Storebælt fra oven i en helikopter og få et helt nyt perspektiv på dette naturskønne område. Uanset om du vælger at udforske Storebælt til fods, på cykel eller fra luften, vil du garanteret få en oplevelse, du sent vil glemme.

Gør din næste tur over Storebælt til en mindeværdig oplevelse

En tur over Storebælt er mere end bare en transport fra A til B. Det er en fantastisk mulighed for at nyde den smukke natur og opleve den imponerende bro på tæt hold. Tag dig tid til at stoppe op undervejs og beundre udsigten over det blå vand. Hvis vejret er klart, kan du endda få et glimt af Fyn og Sjælland på hver side af sundet. Nyd den friske havluft og lad tankerne vandre, mens du krydser over til din næste destination. En tur over Storebælt er en oplevelse, du sent vil glemme.

Bestil din billet til Storebælt allerede i dag

Bestil din billet til Storebælt allerede i dag for at sikre dig en plads på den ønskede afgang. Billetter kan købes online på vores hjemmeside eller direkte hos vores billetkontor. Ved at købe din billet på forhånd kan du spare tid og undgå kø ved billetautomaterne på selve dagen. Vælg mellem forskellige typer af billetter, afhængigt af dine behov og ønsker. Uanset om du er på en dagstur eller en længere rejse, kan vi tilbyde dig den perfekte billet til at opleve Storebælt på egen hånd.